fbpx

Johnnie Walker Red Label (700ml)

899ден

Најпродавано и најпознато шкотско виски на светот.

  • Вкус формиран од 35 различни виски основи, во кој се прелеваат чадени и зачински мирисни ноти
  • Совршен пијалак кој се консумира чист, во едноставни миксови или како основа на најпознатите виски коктели
Johnnie Walker Red Label (700ml)

899ден