Johnnie Walker Black Label Limited Edition 2.0 (700ml)

1,999ден

Нова лимитирана едиција на оригиналниот вкус на Johnnie Walker Black Label.

Вистинска икона помеѓу луксузните брендови, препознатлив како
претставник на другите делукс брендови.

  • Создаден единствено од виски од сите четири страни на Шкотска, зреени минимум 12 години.
  • Johnnie Walker Black Label има незаменлив мазен, длабок и комплексен карактер.
  • Впечатливо виски за посебни прилики, без разлика дали го уживате дома или во друштво.
  • Богат комплексен и неверојатно добро избалансиран вкус, со силна присутност на вкусови од темни овошки,слатка ванила и препознатливиот чаден вкус.

На залиха

Johnnie Walker Black Label Limited Edition 2.0 (700ml)

1,999ден