Johnnie Red & Ginger

1,180ден

Пакетот содржи:

  • Johnnie Walker Red Label 700ml
  • Imperdibile Ginger Beer x4
  • JW Highball чаши x2
  • Прирачник за коктели

Начин на подготовка на коктелот:

50ml Johnnie Walker Red

100ml Ginger Beer

Во висока чаша со лед додадете ги состојките и промешајте. Декорирајте со парче лимета.

 

In stock

Johnnie Red & Ginger

1,180ден