HQD Super Pro Peach Ice

400ден

HQD Super Pro е електронска цигара за еднократна употреба, со уникатен дизајн и со портфолио од 10 вкусови.

Вкус: ПРАСКА
Број на повлекувања: 600
Концентрација на никотин: 20mg/ml
Количество на течност: 2ml

Рок на употреба: 12 месеци од отварање

На залиха

HQD Super Pro Peach Ice

400ден