HQD Rosy Pure Mint

390ден

HQD Rosy е електронска цигара за еднократна употреба, со уникатен дизајн и со портфолио од 10 вкусови.

Вкус: МЕНТА
Број на повлекувања: 300
Концентрација на никотин: 20mg/ml
Количество на течност: 1,60ml

Рок на употреба: 12 месеци од отварање

На залиха

HQD Rosy Pure Mint

390ден