HQD Rosy Kiwi Pomegranate

390ден

HQD Rosy е електронска цигара за еднократна употреба, со уникатен дизајн и со портфолио од 10 вкусови.

Вкус: МИКС ОД КИВИ И КАЛИНКА
Број на повлекувања: 300
Концентрација на никотин: 20mg/ml
Количество на течност: 1,60ml

Рок на употреба: 12 месеци од отварање

На залиха

HQD Rosy Kiwi Pomegranate

390ден