HQD Cuvie Strawberry Shortcake

350ден

HQD Cuvie е електронска цигара за еднократна употреба со портфолио од 10 вкусови.

Вкус: ТОРТА СО ЈАГОДИ
Број на повлекувања: 300
Концентрација на никотин: 00mg/ml
Количество на течност: 1,25ml

Рок на употреба: 12 месеци од отварање

На залиха

HQD Cuvie Strawberry Shortcake

350ден