HQD Cuvie Peach Ice

350ден

HQD Cuvie е електронска цигара за еднократна употреба со портфолио од 10 вкусови.

Вкус: ПРАСКА
Број на повлекувања: 300
Концентрација на никотин: 00mg/ml
Количество на течност: 1,25ml

Рок на употреба: 12 месеци од отварање

На залиха

HQD Cuvie Peach Ice

350ден