fbpx

Green Tea Base 1L

450ден

Концентрат од екстракт од зелен чај и малку шеќер како поддршка за креирање на ледени чаеви

Оваа база од зелен чај може да се разреди со вода или да се помеша со друг Giffard сируп со цел да понуди разноврсни вкусови на леден чај

  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Green Tea Base 1L

450ден