Ginger Beer (200ml)

59ден

Ginger Beer е единствена селекција од најароматичните ѓумбирови корени од Централна Африка. Содржи цитрусни и интензивно лути ноти и е одличен избор како додадок во коктели.

Ginger Beer (200ml)

59ден