fbpx

Dry Bitter Tonic (200ml)

59ден

Неверојатно освежувачки пијалок со пријатно горчливи ноти кои ги ослободуваат свежите, цитрусни сензации. Создаден од природни екстракти од Јужно Американска чинчона.

Dry Bitter Tonic (200ml)

59ден