Corona Extra (330ml)

88ден

Corona е освежително пилснер пиво кое оди во комбинација со лимета. Се произведува во Мексико уште од 1925 и се продава во над 150 земји ширум светот.

На залиха

Corona Extra (330ml)

88ден