fbpx

Чај Брусница 51%

94ден

Чај од билки со арома на брусница

44гр (20 филтер кесички x 2,2гр)

Состав: лист од брусница 31%, цвет од хибискус, плод од брусница 20%, плод од дива јаболка, арома на брусница 7%, плод од црна рибизла

 

Чај Брусница 51%

94ден