Чај Боровница

94ден

Чај од билки со природна арома на боровница

44гр (20 филтер кесички x 2,2гр)

Состав: цвет од хибискус, плод од дива јаболка, плод од шипка, природна арома на боровница 8%, плод од црна рибизла, кора од цимент, корен од слатко дрво, плод од боровница 1%, лимонска киселина 0,5%

 

Чај Боровница

94ден