Чај јаболко со цимет

67ден

Чај од билки со природна арома на јаболка и цимет

44гр (20 филтер кесички x 2,2гр)

Состав: плод од дива јаболка 34%, цвет од хибискус, плод од шипка, природна арома на јаболко и цимет 7%, кора од портокал, лист од слатки капини, кора од цимет 3%, арома на цимет 3%, плод од трнинка, јаболкова киселина 1%

 

Чај јаболко со цимет

67ден