Чај Ѓумбир со лимон

100ден

Чај од билки со арома на лимон и ѓумбир

44гр (20 филтер кесички x 2,2гр)

Состав: корен од ѓумбир 25%, плод од дива јаболка, плод од шипка, арома на лимон-лимета 9, кора од лимон 8%, лист од слатки капини, лимонска киселина 8%, лист од маточина, природна арома на ѓумбир 1%

 

Чај Ѓумбир со лимон

100ден