Cardhu 12 со подарок 2 чаши

3,050ден

 

Најпродаваното виски во Шпанија,со слатки ноти во аромата и префинет вкус, во пакување со подарок 2 чаши.

На залиха

Cardhu 12 со подарок 2 чаши

3,050ден