Cardhu 18YO (700ml)

7,300ден

Cardhu 18 е сингл малт од фамилијата Cardhu. Неговата единственост е во зреењето во буриња дури 18 години што му дава побогат и комплексен вкус. 18 годишниот Carhu го задржува истиот мек и лежерен стил, но со додадени ноти на овошје и чоколадо.

На залиха

Cardhu 18YO (700ml)

7,300ден