Cardhu 15YO (700ml)

4,600ден

Cardhu 15 е сингл малт кој ја заокружува Cardhu фамилијата.
Виски кое потекнува од првата дестилерија купена од John Walker & Sons, духовна колевка на Johnnie Walker. Се произведува повеќе од 200 години и е ја има една од најпознатите флаши во светот на виски, која нуди уникатен начин на послужување

Вкус: деликатен, тропско овошје со дабови ноти и пикантна чадливост

На залиха

Cardhu 15YO (700ml)

4,600ден