fbpx

Bulleit Bourbon Lewis Bag (700ml)

1,879ден

  • Инспириран од семејниот рецепт создаден од Augustus Bulleit уште пред 150 години. Суптилноста и сложеноста на Bulleit Бурбон доаѓаат од единствената комбинација на ‘рж, пченка, јачменов слад, заедно со специјални видови на квасец и чиста филтрирана вода. Заради високата концентрација на ‘рж , овој бурбон има остар, зачинет карактер со мазен финиш.
  • Овој производ доаѓа спакуван во специјална платнена торбичка. Покрај дополнителната атрактивност која му ја дава на вискито, торбичката можете да ја употребите за во неа да искршите коцки мраз и да си го направите Вашиот омилен бурбон коктел.
Bulleit Bourbon Lewis Bag (700ml)

1,879ден