Blueberry 1L

760ден

Чист шеќерен сируп направен од концентриран сок од
боровница.

Балансирани ноти и киселкаст завршеток.

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба

На залиха

Blueberry 1L

760ден