fbpx

Bergamotto Tonic (200ml)

59ден

Создаден од единствениот бергамот сок, кој се смета за зелено злато на Калабрија. Овaa комбинација од нежни цитрусни и горчливи ноти е идеаленa за да го збогати вкусот на секој коктел.

Bergamotto Tonic (200ml)

59ден