Baileys Strawberries & Cream

1,420ден

Овошен крем ликер, единствено доживување од вкусови на свежи јагоди во комбинација со препознатлив вкус на Baileys Original Irish Cream.

Идеално послужување/сервирање

Чист ликер со мраз, како аператив и/или како додаток во овошен коктел или во омилениот  десерт.

Достапен сезонски (ограничена понуда)

На залиха

Baileys Strawberries & Cream

1,420ден