Baileys Original Irish Cream (200ml)

410ден

Мала, компактна и уникатна верзија од добропознатиот Baileys Irish Cream.

Креиран во 1974 како сосема нова категорија на пијалак кој се произведува само во Даблин.
Уникатен рецепт со крем, шеќер, какао и ирско виски, без конзерванси и адитиви.
За неговото производство се користи млеко само од ирски крави и тоа во количина од 72 милион галони за една година.

На залиха

Baileys Original Irish Cream (200ml)

410ден