fbpx

B52 Energy drink (250ml)

35ден

B52 е енергетски пијалак со слатки ноти на цреша, ананас и ванила. Високата концетрација на кофеин, заедно со додадените витамини и таурин, ви дава одличен енергетски boost!

B52 Energy drink (250ml)

35ден