Andre IPA beer (330ml)

210ден

ABV: 6.1%
Се служи на температура: 10C
Боја: бакарна
Горчина: 38 IBU

Најдобро оди во комбинација со: мезиња и главни јадења со месо, мрсна риба,
интензивни сирења и зачинета храна.

На залиха

Andre IPA beer (330ml)

210ден