Blog

Jul 13

ВИ ГО ПРЕТСТАВУВАМЕ SMIRNOFF ICE DOUBLE BLACK

Гемак лансира нов производ кој во себе содржи вотка, сода и гуарана. Има богат и овошен вкус, со мала доза на кисел вкус од гуараната. Очекуваме Smirnoff Ice Double Black  да го уживаат мажи и жени од 18 до 30 години. Smirnoff Ice Double Black најдобро се сервира добро оладен, и се конзумира дирекно од шишето или лименката. Има 4,7% Алкохол, што е слично со Smirnoff Icе. Има многу мала количина на кофеин-2,4мг во 250мл. Како споредба има 80мг кофеин во 250мл Red Bull. Нешто повеќе од 30мг во кола. Содржи 0,1% гуарана; 11,8% Smirnoff вотка, 88,1% вода и други состојки, од кои 8,4% е шеќер. Производот истовремено се лансира во Израел, Бугарија, Србија, Црна Гора, Македонија, Косово, Кипар, Босна и Херцеговина, Словенија, Романија, Исланд и Малта до Јуни 2015

About The Author