За нас

Речиси 30 години, ГЕМАК ТРЕЈД го поставува темелот на успех во индустријата за увоз и дистрибуција, предводени од иновативноста, храброста и интегритетот. Посочувајќи ги нашите корпоративни вредности врз кои ја засноваме нашата работа, пораснавме како една од најголемите компании за увоз и активна дистрибуција на тутун, алкохолни пијалоци, храна и безалкохолни пијалоци. Ние сме ексклузивен стратешки партнер на светски најпродавани марки и го прошируваме нашето деловно работење во недвижности и угостителство. Пред нас е новата ера на компанијата. Се појавува нова генерација на сопственици и лидери на компании која се стреми да управува со уште еден век на успешен развој.

Членства во асоцијации, комори и здруженија

  • Стопанска комора на Македонија
  • Сојуз на стопански комори на Македонија
  • Стопанска комора на северо-западна Македонија
  • Американска стопанска комора
  • Британска бизнис групација
  • М6 бизнис групација
  • ЕУ бизнис форум
  • Индивидуално членство на менаџерите во Ротари клубови, Невладини организации и останати сервис клубови

Дистрибутивни канали на сите наши портфолија

Директна дистрибуција за Скопје

– Хореца
– Малопродажба
– Големи корисници
– Специјални продавници

Директна дистрибуција надвор од Скопје

– Големи корисници
– Специјални продавници

Индиректна дистрибуција преку дилери за и надвор од Скопје

– Хореца
– Малопродажба
– Големи корисници
– Специјални продавници